PAREJA

SUSCRIBETE

  Cicle PARELLES:

HOMES I DONES  

JUNTS, COR amb COR

2021-2022

pendent definir dates

Tantra, mindfulsex, massatge, sensualitat, sexualitat, passió i jocUn cicle: 6 TALLERS (6 diumenges) 

Caminant junts per a ser veritables companys de camí

Vols viure unes relacions més plenes? Un cicle-curs de 6 tallers on retrobar-nos, com a parella, com l'home i la dona que som, des de la mirada de l'anima, la reconnexió i l´abraçada sentida, des del cor, la complicitat, l'amor i la confiança, i des del cos, la pell, els sentits, la sensualitat, el joc, la xispa, la passió i la sexualitat. 

Un espai des d'on poder crear junts una nova relació i poder reconeixe'ns des de la nostra autèntica essència i viure l´alegria de ser veritables companys de camí.


EL CICLE, de 6 tallers, de 10 a 20.30h (d'octubre a juliol)

 (o tallers oberts tot i que es recomana fer el cicle complet):


1er taller. L’AUTÈNTICA CONNEXIÓ. Reconeixement, honra i entrega. Diumenge pendent de definir

2n taller AMOR, TACTE i COR. Valors, complicitat, confiça. La carícia del cor Diumenge pendent de definir

3er taller SENSUALITAT I SEDUCCIÓ. Sensualitat, erotisme i picardia. Diumenge pendent de definir

4art taller JOC, XISPA I PASSIÓ. Despertant el foc i la passió. Les fantasies. Diumenge pendent de definir

5e taller  UN VIATGE PELS SENTITS. la vareta màgica del plaer Diumenge pendent de definir

6è taller SEXUALITAT, ENERGIA SEXUAL I PLAER.  El reconeixement als nostres cossos. Diss i dium pendent dates


QUÈ VIUREM

Un cicle de 6 tallers creat per a coneixe’t una miqueta més a tu mateix/a des del femení i masculí interiors, per adonar-nos des d´on estem visquent la relació amb la nostra parella, un espai on poder donar llum a una nova forma de viure-la en plenitud, des de la connexió més profunda i sagrada, el respecte i el reconeixement de veritat i alhora des de el joc, la sensualitat, la passió i l'´alegria; en definitiva, unint el que som,  la nostra essència més divina Deu-Deesa, amb la nostra part més terrenal, Home-Dona amb un  cos, uns sentits, una pell per acariciar, una sexualitat, i un cor que és la guinda per a gaudir del que podem sentir junts quan ens permetem connectar sense barreres en aquest joc que és la vida.  

 T’oferim un espai entranyable, segur i amable on poder explorar i viure aquesta experiència des del respecte i fidelitat a tu mateix/a, en un espai d’apertura, confiança i confidencialitat que poden fer d’aquest cicle un viatge decisiu cap a crear i viure una relació sana, plena i divertida, des d´aquesta reconciliació de cos, cor i ànima. 

COM HO VIUREM

A través de la interiorització, visualitzacions i dinàmiques de connexió interior guiades individuals, i en parella. Pujes i DINÀMIQUES TÁNTRIQUES, moments entranyables de mirada i abraçada sentida des del cor, de MINDFULSEX i atenció i presència plena en les sensacions i el cos, visquent la resiració, les carícies, el TACTE CONSCIENT, EL MASSATGE i la consciencia corporal, i des del JOC, les dinàmiques divertides en parella i grupals, balls i sorpreses, segons la temàtica del taller.  

PER A QUI

Per a Parelles amb ganes de compartir i gaudir junts d'un espai-oasis del dia a dia, un temps per a gaudir-nos a nosaltres mateixos, i poder estar disponibles per a la relació de parella, des del cor, des de ser nosaltres mateixos, sense judicis, donant-nos una oportunitat de retrobar-nos, des de l´amor, la complicitat, el sentir-nos de veritat, i viure l´alegria i la passió, divertint-nos i rient, assolint eines o recursos que després ens podem endur per la nostra vida diaria. , 

Un espai on podr obrir-nos amb la nostra parella, poder acceptar i gaudir una miqueta més del nostre cos i de la caricia, el tacte conscient i sensual, l'abraçada, desmitificar alguns tabus sobre la sexualitat, divertir-nos en l´experiència, des del joc i el riure, des de la inocència del nen i la nena interiors, i tastant el gust de sentir-nos una mica més lliures per a viure la vida i la relació que ens agradaria crear junts.

Per parelles que porteu temps en la relació, parelles recién començades, o amics que desitgeu viure una complicitat i explorar noves vivències amb aquesta persona.

ELS 6 TALLERS:

1er taller

L'AUTÈNTICA CONNEXIÓ.  Reconeixement, honra i entrega  

Diumenge pendent de definir

Un dia per a mirar les notres diferències, com l´home i la dona que som, d´on venim, des de on ens relacionem, els nostres patrons ancestrals i manera de fer. Un espai per retrobar-nos amb el nostres femeni i masculí interiors, i veient-nos, homes i dones com a mirall, observant i aprenent junts a cuidar el jardí de la parella des d´una altra mirada i jugar a crear junts una nova forma de mirar-nos als ulls i al cor,  per a viure i crear una relació molt més plena, autèntica i sana..


Inversió: 100€/parella (50€/persona)

-Tantra i connexió des de la nostra essència més sagrada. La mirada i l’abraçada des de l`anima. L’agraïment.

- Mindfulsex. Presència i atenció plena al que som, al aquí i al ara. A mi i a l´altre.

- Tacte conscient. El camp energètic, la caricia a l’ànima a través de la pell. La honra i l´entrega

- Joc. Observar les nostres polaritats femenines i masculines des del joc, el riure, per a poder deconstruir-nos i crear-nos des d’una nova visió molt més conscient tan a nivel individual com en les relacions.

2on. taller 

AMOR, TACTE I COR. Valors, complicitat, confiança. La carícia del cor 

Diumenge pendent de definir

Un dia per a retrobar-nos des de la mirada amorosa, redescubrint la complicitat que pot neixer com a companys de camí, el sentir que és possible confiar l’un amb l´altre de veritat desde el respecte i la comprensió mútues. Un espai on poder relaxar-nos en la simplicitat de les coses, on sentir-nos i comprendre'ns, des de l´Amor, des del ser nosaltres mateixos i l’autenticitat, des del cos i el tacte conscient, gaudint del moment present i de saber expresar-nos, en parella, en la màgica i amorosa caricia des del cor. 


inversió: 100€/parella (50€/persona)

- Tantra i connexió des de la nostra essència més autèntica. La mirada i l’abraçada des del cor.

- Mindfulsex. Presència i atenció plena als nostres cossos, a la nostra pell, meva i de l´altrx.

- Tacte i massatge amorós. La caricia viva, amorosa, el batec del nostre cor. Pell amb pell.

- Joc. Dinamiques per a veure’ns i viure’ns com a parella des de l´amor i la confiança.


3er taller

 SENSUALITAT I SEDUCCIÓ Sensualitat, erotisme i picardia. 

Diumenge pendent de definir

Un dia per a redescubrir el nostre cos, des d’on neix la nostra sensualitat innata, donar-nos un espai per a gaudir de l’erotització de la pell, de l'energia yin, del permetre’ns sentir-nos sensuals i amb el subidon d´autoestima que es viu quan et sents viu de veritat, quan t´obres a gaudir de les sensacions. Un espai on gaudir del joc sensual en parella, de seduir-se, de coquetejar i explorar junts, desmuntant des del cor i l´alegria les nostres coirasses, vergonyes de ser nosaltres mateixs, obrint-nos a poder gaudir junts de jugar des del nen i la nena interiors curiosos que frisen per recordar aquells moments entranyables de tan sols deixar-se ser.


Inversió: 100€/parella (50€/persona)

-Tantra i connexió amb l´energia femenina interior.  

- Mindfulsex. Presència i atenció plena als nostres cossos, a la nostra pell, a les sensacions.

- Tacte sensitiu i massatge sensual. Erotització de la pell. L’energia femenina en la caricia. 

- Joc. Dinamiques  divertides en parella dins del grup  per a gaudir de la sensualitat i l´erotisme, de la seducció i del riure junts.


4art taller 

JOC, XISPA I PASSIÓ Despertant el foc i la passió. Les fantasies

 Diumenge pendent de definir

Un dia per reviure les ganes de jugar, la xispa i el joc en la relació de parella, un dels motors que ens connecten amb la passió de viure,  amb la nostra essència yang i de foc interior, amb l’arrelament a la vida, amb l’anhel d’anar disolent tot el que anem apilant com autosabotatge a la nostra felicitat i a donar un Sí a viure des de l’alegria de veritat. Un espai on deixar volar la nostra imaginació i jugar junts amb els relats i les fantasies eròtiques, amb els jocs de rol, a riure tocant amb els dits la sensació de la llibertat que neix quan et permets ser ser tu mateix, des de les entranyes, en la relació de parella i en la vida.
Inversió: 100€/parella (50€/persona)

-Tantra i connexió amb la nostra polaritat masculina, al foc interior. Unint terra i cel. 

-Mindfulsex. Presència i atenció plena als nostres cossos, al tacte des de l´energia femenina i masculina. 

-Massatge sensual i de foc. Els 4 elements jugant a la nostra pell. L’energia masculina i el foc. Unint cor i sexe.  

-Joc. Dinamiques  divertides en parella, dins del grup, ,compartirs, homes i dones junts i per separat,, jocs de rol i un munt de sorpresas més per a gaudir de la passió, i de la xispa en la relació.


5è taller

UN VIATGE PELS SENTITS La vareta màgica del plaer 

Diumenge pendent de definir

Un dia per a connectar amb els 6 sentits, des de la mirada i el plaer de veure i poder mirar a l'altre, i ser mirat, estimat i reconegut, un espai on gaudir dels olors, els sabors i la sensualitat del menjar, com una ofrena al paladar, des de la pell, el tacte, la intuició i les paraules xiuxiuejades a l´orella, erotitzants, font de fantasies de somni… Un dia per a gaudir de la màgia i el gran poder sensual, de plaer i de transformació que ens ofereixen els sentits quan ens obrim a viure-ho i a gaudir, en parella, de la grandesa i la ofrena amb la que ens obsequien els nostres cossos. Hi ha un regal més gran?.  

Inversió: 100€/parella (50€/persona)

- Tantra i la màgia dels sentits.

- Mindfulsex. Presència i atenció plena a les sensacions,  als sentits.

- Massatge des dels 6 sentits. El plaer fet realitat.  

- Joc. Dinamiques en parella  per a connectar amb la màgia i el plaer dels sentits i de saber-vos vius.


6è taller

SEXUALITAT, ENERGIA SEXUAL I PLAER  L'agraïment als nostres cossos. 

Diumenge pendent de definir

Dos dies per a connectar amb el nostre cos, amb la nostra pell, el nostre sentir i la nostra sexualitat, com a Dona o Home que som. Un espai per a compartir en parella les inquietuds i els tabus, que també ens conformen en torn de la sexualitat. Un oasi on reaprendre una forma diferent de viure la sexualitat primer amb nosaltres mateixxs i amb la nostra parella. Un temps on deixar que el temps desapareixi en un massatge intim, en un massatge tàntric on aprendrem una forma diferent d´acariciar, de relacionar-nos amb el seu cos i el seu sexe, des de una altra mirada, des de la honra que neix del respecte i el reconeixement més genuí, sentits des del cor a tot lo que el conforme, Aprendrem pautes per a sostenir i sublimar l´energia sexual, a viure i obrir-nos al gran regal del plaer, la connexió sentida, els sentits i, com no, retrobant-nos amb la sensualitat en cada porus de la nostra pell. Un retrobar-te amb una nova versió més alliberada i alhora profunda de tu mateix/a i de vosaltres, com a parella. Un oasi que voldreu que no acabi… 


Inversió dia i mig: 150€/parella (75€/persona)

- Tantra. Connexió des de la nostra essència. Unint cor i sexe.

- Mindfulsex. Presència i atenció plena en els nostres cossos i en la nostra sexualitat.

- Massatge des del tacte conscient i massatge tàntric, movilitzant i sostenint l'energia sexual..

- Joc. Compartirs i dinamiques homes i dones per separat i junts en parella per a coneixer i aprofondir més en una nova manera de viure la sexualitat.


DINAMITZA: Àurea

HORARI: Diumenges pendents de definir dates de 10 (hora arribada 9.45h) a 20.30h i ultim taller: Dissabte de 10h (9.45h) a 20.30h i diumenge de 10 (9.45h) a 14.30h.

PREU:  100€/ parella/taller d´un dia i 150€/parella el taller d'un dia i mig de juliol.

En cas de no realitzar-se per motius externs a l´assitent al taller, es retornarà l'import.

(Fruita, infusions i cafès de mig matí i mitja tarda i menú vegetarià per dinar: 12€ apart)

- Si reserves el 1er taller us surt per 85€ en lloc de 100 per parella

- Si vens amb una parella amiga nova, un de vosaltres dos tindra el taller a meitat de preu, i si en venen dos, el tindrà gratuït. 

- Si al sortir d' un taller aboneu 10€ a compte de la reserva de plaça del següent, el taller us sortiirà per 85 € el taller pels dos, en lloc de 100 i així també us assegureu la plaça. 

QUÈ PORTAR:  Roba còmoda i mitjons per anar descalços. Mes indicacions segons cada taller. 

LLOC: Jardín de Hara. C/Fraternitat 25 baixos, Barcelona (Barri de Gràcia) (Línia 4 i 5 estació Verdaguer. Línia 3 estació Fontana) 

INFORMACIÓ I RESERVES: Whats/tel Àurea: 620 96 98 45 o conexion@adas-aurea.com

La reserva de plaça serà vàlida al fer l´ingrés indicant un dels dos noms + la data del taller.La belleza de una relacion llega cuando puedes ver al otrx como si te vieras a ti, y a la mismisima vida, con todo el amor y la pasión que florece de tu ser. 
Aurea