SINGLES

SUSCRIBETE

 

 

Cicle SINGLES:

HOMES I DONES  

JUNTS, COR amb COR

presencial

2021-2022

PENDENT DATES

Tantra, mindfulsex, massatge, sensualitat, sexualitat, passió i joc

 


Un cicle: 6 TALLERS (6 dissabtes) 

Caminant junts per a ser veritables companys de camí

 Vols viure unes relacions més plenes? Un cicle-curs de 6 tallers on retrobar-nos Dones i Homes des de la mirada de l'anima, la reconnexió i l´abraçada sentida, des del cor, la complicitat, l'amor i la confiança, i des del cos, la pell, els sentits, la sensualitat, el joc, la xispa, la passió i la sexualitat. 

Un espai des d'on poder crear junts una nova relació entre home i dona i poder reconeixe'ns des de la nostra autèntica essència i viure l´alegria de ser veritables companys de camí.


EL CICLE, de 6 tallers, de 10 a 20.30h 

 (o tallers oberts tot i que es recomana fer el cicle complet):


1er taller. L’AUTÈNTICA CONNEXIÓ. Reconeixement, honra i entrega. Dissabte pendent data

2n taller AMOR, TACTE i COR. Valors, complicitat, confiça. La carícia del cor Dissabte pendent data

3er taller SENSUALITAT I SEDUCCIÓ. Sensualitat, erotisme i picardia. Dissabte pendent data

4art taller JOC, XISPA I PASSIÓ. Despertant el foc i la passió. Les fantasies. Dissabte pendent data

5e taller  UN VIATGE PELS SENTITS. la vareta màgica del plaer Dissabte pendent data

6è taller SEXUALITAT, ENERGIA SEXUAL I PLAER.  El reconeixement als nostres cossos. Diss i dium pendent data


QUÈ VIUREM

Un cicle de 6 tallers creat per a coneixe’t una miqueta més a tu mateix/a des del femení i masculí interiors, per adonar-nos des d´on estem visquent les relacions entre homes i dones, un espai on poder donar llum entre totxs a una nova forma de viure les relacions en plenitud, des de la connexió més profunda i sagrada, el respecte i el reconeixement de veritat i alhora des de el joc, la sensualitat, la passió i l'´alegria; en definitiva, unint el que som,  la nostra essència més divina Deu-Deesa, amb la nostra part més terrenal, Home-Dona amb un cos, uns sentits, una pell per acariciar, una sexualitat, i un cor que és la guinda per a gaudir del que podem sentir junts quan ens permetem connectar sense barreres en aquest joc que és la vida.  

 T’oferim un espai entranyable, segur i amable on poder explorar i viure aquesta experiència des del respecte i fidelitat a tu mateix/a, en un espai d’apertura, confiança i confidencialitat que poden fer d’aquest cicle un viatge decisiu cap a crear i viure unes relacions de veritat entre gèneres, en plenitud, des d´aquesta reconciliació de cos, cor i ànima. 

COM HO VIUREM

A través de la interiorització, visualitzacions i dinàmiques de connexió interior guiades individuals, en parella i grupals. Pujes i DINÀMIQUES TÁNTRIQUES, moments entranyables de mirada i abraçada sentida des del cor, de MINDFULSEX i atenció i presència plena en les sensacions i el cos, visquent la resiració, les carícies, el TACTE CONSCIENT, EL MASSATGE i la consciencia corporal, i des del JOC, les dinàmiques divertides, balls i sorpreses, segons la temàtica del taller.  

PER A QUI

Homes i dones SINGLES amb ganes de comartir i gaudir junts d'un espai, on coneixe'ns i comprendre'ns una mica més homes i dones, amb l´anhel d' obrir-nos a viure relacions sanes i autèntiques, des de la profunditat, la confiança, la comunicació i la complicitat, l'alegria el joc i el passar-ho bé. Persones amb ganes d'obrir-nos a coneixer-nos un punt més a nosaltres mateixos, des del nostre femeni i el nostre masculi interiors, i des d´aquesta honestetat, relacionar- tal qual som, sense judicis, aprenent tots junts en cada taller, respectant-nos i obrint-nos a poder acceptar i gaudir una miqueta més del nostre cos i de la caricia, el tacte conscient i sensual, l'abraçada, desmitificar alguns tabus sobre la sexualitat, divertir-nos fent coses que no haguessim pensat, des del joc i el riure, des de la inocència del nen i la nena interiors, i tastant el gust de sentir-nos una mica més lliures per a viure la vida i les relacions que anhelem.

ELS 6 TALLERS:

1er taller

L'AUTÈNTICA CONNEXIÓ.  Reconeixement, honra i entrega  

Dissabte pendent data  

Un dia per a mirar les notres diferències, homes i dones, d´on venim, des de on ens relacionem, els nostres patrons ancestrals i manera de fer. Un espai per retrobar-nos amb el nostres femeni i masculí interiors, i veient-nos, homes i dones com a mirall, l´un de l´altre, i jugar a crear junts una nova forma de mirar-nos i de viure les relacions, molt més plenes, autentiques i sanes.


 Inversió: 65€

- Tantra i connexió des de la nostra essència més sagrada. La mirada i l’abraçada des de l`anima. L’agraïment.

- Mindfulsex. Presència i atenció plena al que som, al aquí i al ara. A mi i a l´altre.

- Tacte conscient. El camp energètic, la caricia a l’ànima a través de la pell. La honra i l´entrega

- Joc. Observar les nostres polaritats femenines i masculines des del joc, el riure, per a poder deconstruir-nos i crear-nos des d’una nova visió molt més conscient tan a nivel individual com en les relacions.


2on. taller

 AMOR, TACTE I COR. Valors, complicitat, confiça. La carícia del cor 

Dissabte pendent data   

 Un dia per a retrobar-nos des de la mirada amorosa, redescubrint la complicitat que pot neixer entre gèneres, el sentir que és possible confiar quan juguem des de la mateixa banda, conscients de les nostres diferències i apostant junts per una armonía desde el respecte i la comprensió mútues. Un espai on sentir-nos des de l´Amor, des del cor i l’autenticitat, on donar sentit als valors com a base de les relacions. Un oasis on sentir l´amor al cos, des del tacte conscient, des del diàleg amb els propis límits, coneixent-nos i comunicant-nos des del cor.

Inversió: 65€

Tantra i connexió des de la nostra essència més autèntica. La mirada i l’abraçada des del cor.

- Mindfulsex. Presència i atenció plena als nostres cossos, a la nostra pell, meva i de l´altrx.

- Tacte i massatge amorós. La caricia viva, amorosa, el batec del nostre cor. Pell amb pell.

- Joc. Dinamiques per a veure’ns i viure’ns des de l´amor i la confiança.


3er taller.
SENSUALITAT I SEDUCCIÓ. Sensualitat, erotisme i picardia
 Dissabte pendent data  

 

Un dia per a redescubrir el nostre cos, des d’on neix la nostra sensualitat innata, donar-nos un espai per a gaudir de l’erotització de la pell, de l'energia yin, del permetre’ns sentir-nos sensuals i amb el subidon d´autoestima que es viu quan et sents viu de veritat, quan t´obres a gaudir de les sensacions. Un espai on observar, coneixer i desmuntar junts les nostres coirasses, vergonyes o pors de mostrar-nos o ser nosaltres mateixs, obrint-nos a poder gaudir junts de jugar amb el coqueteig i la seducció, des del nen i la nena interiors curiosos que frisen per recordar aquells moments entranyables de tan sols deixar-se ser.

Inversió: 65€

- Tantra i connexió amb l´energia femenina interior.  

- Mindfulsex. Presència i atenció plena als nostres cossos, a la nostra pell, a les sensacions.

- Tacte sensitiu i massatge sensual. Erotització de la pell. L’energia femenina en la caricia. 

- Joc. Dinamiques  divertides grupals per a gaudir de la sensualitat i l´erotisme, de la seducció i del riure junts.


4art. taller

 JOC, XISPA I PASSIÓ. Despertant el foc i la passió. Les fantasies. 

Dissabte pendent data  

Un dia per a reviure les ganes de jugar, la xispa i el joc en les relacions, un dels motors que ens connecten amb la passió de viure, , amb la nostra essència yang i de foc interior, amb l’arrelament a la vida, amb l’anhel d’anar disolent tot el que anem apilant com autosabotatge a la nostra felicitat i a donar un Sí a viure des de l’alegria de veritat. Un espai on deixar volar la nostra imaginació i jugar amb els relats i les fantasies eròtiques, amb els jocs de rol, a riure tocant amb els dits la sensació de la llibertat que neix quan et permets ser ser tu mateix des de les entranyes.


Inversió: 65€

-Tantra i connexió amb la nostra polaritat masculina, al foc interior. Unint terra i cel. 

-Mindfulsex. Presència i atenció plena als nostres cossos, al tacte des de l´energia femenina i masculina. 

-Massatge sensual i de foc. Els 4 elements jugant a la nostra pell. L’energia masculina i el foc. Unint cor i sexe.  

-Joc. Dinamiques  divertides grupals,compartirs, junts i per separat, homes i dones, jocs de rol i un munt de sorpresas més per a gaudir de la passió, i de la xispa en les relacions.

5è. taller

 UN VIATGE PELS SENTITS. la vareta màgica del plaer.  

Dissabte pendent data  

Un dia per a connectar amb els 6 sentits, des de la mirada i el plaer de veure i poder mirar a l’altre, i ser mirat, estimat i reconegut, un espai on gaudir dels olors, els sabors i la sensualitat del menjar, com una ofrena al paladar, des de la pell, el tacte, la intuició i les paraules xiuxiuejades a l´orella, erotitzants, font de fantasies de somni… Un dia per a gaudir i deixar-se gaudir, des del respecte a un mateix, en un espai segur i de confiança, obrint-nos a la grandesa del plaer.  

Inversió: 65€

- Tantra i la màgia dels sentits.

- Mindfulsex. Presència i atenció plena a totes les sensacions,  als sentits.

- Massatge des dels 6 sentits. El plaer fet realitat.  

- Joc. Dinamiques en parelles i grupals per a connectar amb la màgia dels sentits.


6è. taller

 SEXUALITAT, ENERGIA SEXUAL I PLAER. L'agraïment als nostres cossos. 

Dissabte i Diumenge pendent data

Dos dies per a connectar amb el nostre cos, amb la nostra pell, el nostre sentir i la nostra sexualitat, com a Dona o Home que som. Un espai per a compartir en grup les inquietuds i els tabus, que també ens conformen en torn de la sexualitat. Un oasi on reaprendre una forma diferent de viure la sexualitat primer amb nosaltres mateixxs i amb l'altre gènere. Un temps on deixar que el temps desapareixi en un massatge intim, en un massatge tàntric on aprendrem una forma diferent d´acariciar, de relacionar-nos amb el cos de l´altre gènere i el seu sexe, des de una altra mirada, des de la honra que neix del respecte i el reconeixement més genuí, sentits des del cor a tot lo que el conforme, Aprendrem pautes per a sostenir i sublimar l´energia sexual, a viure i obrir-nos al gran regal del plaer, la connexió sentida, els sentits i, com no, retrobant-nos amb la sensualitat en cada porus de la nostra pell. Un retrobar-te amb una nova versió més alliberada i alhora profunda de tu mateix i respecte a les relacions. . Un oasi que voldràs que no acabi… 

 

Inversió: un dia i mig: 80€


- Tantra. Connexió des de la nostra essència. Unint cor i sexe.

- Mindfulsex. Presència i atenció plena en el nostre cos i en la nostra sexualitat.

- Massatge des del tacte conscient i massatge tàntric, movilitzant i sostenint l'energia sexual..

- Joc. Compartirs i dinamiques grupals homes i dones per separat i junts per a coneixer i aprofondir més en una nova visió de la sexualitat.

DINAMITZA: Àurea

HORARI: Dissabtes pendent de definir dates de 10 (hora arribada 9.45h) a 20.30h i ultim taller: Dissabte de 10h (9.45h) a 20.30h. i diumenge de 10 a 14.30h

PREU:  65€/taller d´un dia i 80€/taller 1 dia i mig de juliol.

En cas de no realitzar-se per motius externs a l´assitent al taller, es retornarà l'import.

(Fruita, infusions i cafès de mig matí i mitja tarda i menú vegetarià per dinar: 12€ apart)

- Si vens amb dos amics/amigues nous, et surt el taller per 30€

- Si reserves el 1er taller et surt per 55€ en lloc de 65.

Si al sortir d´un taller abones 10€ a compte de la reserva de plaça del següent, el taller et sortirà per 55€ en lloc de 65 i així també t'assegures la plaça.

QUÈ PORTAR:  Roba còmoda i mitjons per anar descalços. Mes indicacions segons cada taller. 

LLOC: Jardín de Hara. C/Fraternitat 25 baixos, Barcelona (Barri de Gràcia) (Línia 4 i 5 estació Verdaguer. Línia 3 estació Fontana) 

INFORMACIÓ I RESERVES: Whats/tel Àurea: 620 96 98 45 o conexion@adas-aurea.com

La reserva de plaça serà vàlida al fer l´ingrés de l´import del taller indicant el teu nom + la data del taller.
Cuenta un bello cuento que la luna y el sol entrecruzaron sus rayos en un momento de locura y magia... y de ahí nació la vida.... y, con ella, tu, con toda tu esencia femenino y masculina en esta tierra. 

Àurea